Discretie en betrouwbaarheid, een veilige gedachte


C-PRO biedt diverse diensten en services voor professionals die continu behoefte hebben aan duidelijkheid, zekerheid en beheersbaarheid van vraagstukken op het gebied van integrale veiligheid.

Discretie en betrouwbaarheid zijn de pijlers van onze onderneming. Als geen ander beseffen wij dat deze termen ook waar moeten worden gemaakt en bepalend kunnen zijn voor het slagen van uw operaties. Bij C-PRO worden uw gegevens nooit of te nimmer gepubliceerd, verkocht aan derden of gebruikt voor andere commerciële doeleinden.

Uniek in screening

Human Resources afdelingen, personeelsconsulenten, detacherings- en uitzendbureaus maken gebruik van de screeningfaciliteiten van C-PRO. Deze unieke geautomatiseerde screeningfaciliteiten bieden wij desgewenst on-line aan via ons portaal. Een keus uit een zestal niveaus in pre-, in- en post-employment screening omvat elk mogelijk onderzoek van een basischeck tot een zeer uitgebreide screening voor vertrouwensposities.

C-PRO voert eveneens achtergrondonderzoeken uit naar toekomstige zakenpartners en ondernemingen. Gezien de vaak complexe materie worden deze screenings altijd op maat uitgevoerd. LEES MEER...


Bug Sweeps

C-PRO beschikt over de juiste apparatuur en kennis die u helpen zeker te zijn dat uw bedrijfs- of persoonlijke informatie ten aller tijde veilig is.
Met geavanceerde technologie wordt er grondig gescand op ongewenste indringers. LEES MEER...