Bugsweeps


Informatielekkage

De explosieve groei van het gebruik van draadloze systemen voor het versturen van informatie, zoals communicatie en data, maakt dat het steeds makkelijker wordt om deze te onderscheppen. Soms gebeurt dit door mensen die de bedoeling niet eens hebben of zich er zelfs niets eens bewust van zijn, maar het kan ook juist wel bewust zijn. Dan is het prettig om te weten dat het gebeurt en `het lek` op te sporen.
Netwerken als bijvoorbeeld Wi-Fi, GSM, GPRS en 3G zijn over het algemeen gemakkelijke doelwitten en kunnen in de meeste gevallen met simpele apparatuur worden afgeluisterd.
Het beschermen van uw informatie is cruciaal. Hiervoor bieden wij hoogwaardige beveiliging, toegespitst op uw wensen en behoeftes.
Door de ruime en internationale ervaring in risicomanagement en in het werken met zeer geavanceerde apparatuur kunnen de consultants van C-PRO u voorzien van buitengewoon betrouwbare service om uw bedrijfskritieke of persoonlijke informatie te beschermen en risico's in de toekomst te verminderen en tot een minimum te beperken.

Sweeping
Met behulp van de modernste technieken kunnen we eventueel aanwezige verborgen apparatuur detecteren en opsporen.
C-PRO biedt u een totaalpakket, toegespitst op uw situatie en omgeving, om u zo de zekerheid te geven alle risico's te elimineren.

Op basis van uw situatie maken wij samen met u een op maat gemaakt plan van aanpak.
Afhankelijk van de aard en achtergrond van de risico's is het noodzakelijk om naast de bedrijfs- of woonomgeving verder onderzoek te doen, zoals bijvoorbeeld uw auto, boot of vakantiehuis.
U ontvangt van C-PRO een schriftelijk rapport waarin alle bevindingen en aanbevelingen worden vermeld.