Een nieuwe naam. Een ervaren team.


C-PRO, een nieuwe naam in de branche. Achter deze naam schuilt ruim 25 jaar ervaring. Het team staat klaar om samen met u te zoeken naar oplossingen en innovaties die zelfs u als professional zullen doen verbazen.
De grote vraag naar integrale veiligheid neemt alsmaar toe. Aan ons de uitdaging om steeds weer te zoeken naar nieuwe technologieën en procedures die bijdragen aan een hogere mate van veiligheid.

De steeds veranderende technologie en innovatie, de ontelbare verschillende producten en de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers vragen veel kennis en ervaring. En dat is wat C-pro u biedt: het hoogste niveau op het gebied van interceptie en intelligence.
Wij zijn graag uw sparringpartner en bundelen uw ervaringen met onze kennis, knowhow en oplossingen.

De afgelopen 25 jaar hebben de consultants van C-pro een uitgebreid netwerk opgebouwd. Direct wereldwijd contact met fabrikanten, specialisten én ervaringsdeskundigen maakt dat wij precies weten wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn.

Enkele van onze diensten zijn:

- advies en ondersteuning van beveiligings- (beleids)plannen
- advies persoonlijke veiligheid
- security quickscan voor MKB
- risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E)
- bedrijfshulpverleningsplan (BHV)
- ontruimings- & veiligheidsplattegronden

Specialist door ervaring

De consultants van C-PRO hebben allemaal een gedegen achtergrond en ervaring met complexe vraagstukken. Wij zijn continu bezig met het verkennen van de markt en op zoek naar nieuwe producten. Desnoods ontwerpen en ontwikkelen wij deze zelf.

De consultants van C-Pro zijn door hun kennis en jarenlange ervaring in staat u volledig te ondersteunen op het gebied van veiligheid, beveiliging en criminaliteitsbeheersing.
Onze consultants werken zowel op projectbasis alsmede op interim-basis. Bij projectbasis is er sprake van een vooraf vastgesteld resultaat dat moet worden bereikt en bij interim-basis is er sprake van een bepaalde periode waarin een safety/security management functie moet worden waargenomen.

Ondersteuning door kennis

C-PRO ondersteunt uw dagelijkse werkzaamheden op het gebied van missiekritieke informatie en gevoelige operaties. Daarnaast ondersteunen wij u met de planning en uitvoer van vernieuwingen die “critical intelligence” naar een hoger niveau tillen.
Daarnaast bieden we uitgebreide diensten en oplossingen die uw werk zoveel makkelijker én veiliger maken, zoals bijvoorbeeld complete voertuig of werkplek bugsweeps.

Met 25 jaar ervaring, wereldwijde contacten en wijsheid in de branche van covert producten, ontwikkelen, ondersteunen en adviseren wij professionals bij complexe communicatie en beveiligingsvraagstukken. Daarnaast willen we innoveren, kunnen we installeren en zijn we steeds bezig met het aanpassen van bestaande systemen.